الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، اذا كانتهذه زيارتك الأولى للمنتدى ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيلبالضغط هناإذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيعوالإطلاع فتفضل بزيارة المواضيع التي ترغب.

مسخن السمبوسك

حفظ البيانات؟
الرئيسية
التسجيل
فقدت كلمةالمرور
البحث فى المنتدى



 

 مسخن السمبوسك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زهرة الربيع
عضو
عضو
زهرة الربيع


الدوله : السعوديه
الدوله : ksa
عدد المساهمات : 71
نقاط : 9788
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 22/07/2015

مسخن السمبوسك Empty
مُساهمةموضوع: مسخن السمبوسك   مسخن السمبوسك Emptyالثلاثاء أبريل 25, 2017 11:32 pm

مسخن السمبوسك %D9%85%D8%B3%D8%AE%D9%86%20%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%B3%D9%83_1404132788

المقادير

20 x عدد سمبوسك (عجين)
3 x معلقة كبيرة سمآق
3 x عدد بصل (مقطع شرائح)
2 x عدد صدور دجاج مخلية (مقطعة شرائح رفيعة)
2 x معلقة كبيرة زيت زيتون
1 x معلقة صغيرة قرفة
1 x رشة جوزة الطيب
1 x معلقة صغيرة ملح
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x كوب صنوبر
1 x معلقة صغيرة قرن فلفل حامى (مطحون)
1 x معلقة كبيرة زيت ذرة
1 x معلقة صغيرة قشر ليمون

الخطوات

فى طاسة على النار هنسخن زيت ونقلب فيه البصل لحد ما يدبل وبعدين هنضيف الملح والفلفل الأسود ونقلبه من وقت للتانى لحد ما يحمر.
هنضيف الدجاج للبصل ونقلبه وهنتبله بالقرفة وجوزة الطيب وقشر الليمون والسماق ونقلب كويس.
هنضيف الفلفل الحار ونقلب الدجاج من وقت للتانى لحد ما يستوى.
فى الأخر هنضيف الصنوبر ونقلب لمدة دقيقتين ويرفع من على النار ونسيبه يبرد.
هنحشى عجينة السمبوسك بخليط الدجاج ونلفه على شكل أصابع أو مثلثات.
بفرشة هندهن السمبوسك بالزيت.
هنرص السمبوسك فى صينية ويدخل الفرن على درجة حرارة 180 لحد ما يتحول للون الذهبى.. بالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مسخن السمبوسك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» السمبوسك بالخضار
» السمبوسك بالخضار

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
potek.ka :: potek.KA5= منتديات الطبخ :: 3- المقبلات والسندوتشات-
انتقل الى:  

جميع المواضيع والمشاركات في المنتدى تمثل رأي صاحبها ولا تمت للاداره بصله