الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، اذا كانتهذه زيارتك الأولى للمنتدى ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيلبالضغط هناإذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيعوالإطلاع فتفضل بزيارة المواضيع التي ترغب.

ناجتس بجبنة البارميزان

حفظ البيانات؟
الرئيسية
التسجيل
فقدت كلمةالمرور
البحث فى المنتدى



شاطر | 
 

 ناجتس بجبنة البارميزان

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
انا قمر موت قهر

avatar

المزاج المزاج : غير معرف
الدوله : غير معرف
عدد المساهمات : 24
نقاط : 1759
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 12/03/2017

مُساهمةموضوع: ناجتس بجبنة البارميزان   الخميس مايو 04, 2017 9:46 pm



المقادير

2 x كوب زيت قلي
2 x عدد صدور دجاج مخلية (مقطعة مكعبات)
2 x عدد بيضة (مخفوقة)
1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الحاجة)
1 x كوب جبنة بارميزان
1 x معلقة صغيرة بصلة مفرومة
1 x كوب بقسماط مطحون
1 x كوب دقيق

الخطوات

هنضرب مكعبات الدجاج فى الخلاط لحد ما نحصل على قوام ناعم.
فى بولة هنضيف الدجاج و نضيف عليه البصل والملح والفلفل ونقلب كويس جدا.
فى بولة تانية هنخلط الجبنة البارميزان مع البقسماط.
هنشكل عجينة الدجاج على شكل كرات صغيرة وهنحطها فى الدقيق وبعدين فى البيض المخفوق وبعدين فى خليط البقسماط والبارميزان, وبعد كده هنضغط على قطعة باليد بحيث تبقى مسطحة قليلا و هندخل قطع الناجتس الثلاجة حوالى نصف ساعة علشان البقسماط ميفكش مع القى.
فى طاسة غويطة على النار هنسخن زيت غزير وهنقلى الناجتس لحد ما تتحول للون الذهبى.
تقدم ساخنة مع صلصة الباربيكيو و الكاتشاب.. بالهنا والشفا.
ملاحظات

- ممكن كمان نحشى عجينة الدجاج عند تشكيلها بالجبنة البارميزان ويتطلع رائعة.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ناجتس بجبنة البارميزان
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
potek.ka :: potek.KA5= منتديات الطبخ :: 3- المقبلات والسندوتشات-
انتقل الى:  

جميع المواضيع والمشاركات في المنتدى تمثل رأي صاحبها ولا تمت للاداره بصله