الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، اذا كانتهذه زيارتك الأولى للمنتدى ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيلبالضغط هناإذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيعوالإطلاع فتفضل بزيارة المواضيع التي ترغب.

دجاج بارميزان بصوص الطماطم

حفظ البيانات؟
الرئيسية
التسجيل
فقدت كلمةالمرور
البحث فى المنتدى



شاطر | 
 

 دجاج بارميزان بصوص الطماطم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الورده الحمراء
عضو
عضو
avatar

المزاج المزاج : غير معرف
الدوله : غير معرف
عدد المساهمات : 68
نقاط : 1748
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 25/06/2016

مُساهمةموضوع: دجاج بارميزان بصوص الطماطم   الأربعاء مارس 01, 2017 10:54 pm



المقادير

6 x عدد صدور دجاج مخلية
6 x شريحة جبنة جودة
3 x كوب بقسماط مطحون
2 x عدد بيضة
1 x معلقة كبيرة زيت ذرة
1 x كوب جبن بارميزان مبشور
1 x برطمان صلصة طماطم
1 x كوب ورشستر صوص

الخطوات

هنسخن الفرن على 190 درجة مئوية
نضرب 2 بيضة في وعاء و نقلبهم جيدا
في طبق تاني غويط نضيف البقسماط و عليه الجبنة البارميزان و نخلطهم جيدا
ناخد صدور الدجاج قطعة قطعة و نغمسهم في البيض على الجانبين و بعدين نغمسهم في البقسماط على الجانبين برضه لحد ما يتغطي كويس بخليط البقسماط
في طاسة كبيرة على النار هنضيف معلقة الزيت و نبدأ نحمر صدور الفراخ اللي هتحتاج من 8 لـ 10 دقائق لكل جانب علشان تستوي
نضيف برطمان الصلصة في صنينة بايكرس و ندهن بيه الصينية بمعلقة خشب علشان يتوزع كويس
دلوقتي هنضيف صدور الدجاج فوق صلصلة الطماطم و نضيف فوق كل صدر شريحة جبنة جودة
ندخل الصينية الفرن لمدة 20 دقيقة أو لحد ما الجبنة تسيح. كده تمام..بالهنا و الشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
دجاج بارميزان بصوص الطماطم
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
potek.ka :: potek.KA5= منتديات الطبخ :: 4- الاطباق الرئيسيه-
انتقل الى:  

جميع المواضيع والمشاركات في المنتدى تمثل رأي صاحبها ولا تمت للاداره بصله