الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، اذا كانتهذه زيارتك الأولى للمنتدى ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيلبالضغط هناإذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيعوالإطلاع فتفضل بزيارة المواضيع التي ترغب.

محشي الباذنجان

حفظ البيانات؟
الرئيسية
التسجيل
فقدت كلمةالمرور
البحث فى المنتدى



شاطر | 
 

 محشي الباذنجان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
dantaldony

avatar

السمعه : 20
الدوله : السعوديه
الدوله : تقول امي حنا بالرياض
عدد المساهمات : 392
نقاط : 3636
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 18/07/2015

مُساهمةموضوع: محشي الباذنجان   الجمعة مارس 31, 2017 6:10 am



المقادير

3 x كوب عصير طماطم
2 x كوب أرز عادى
2 x عدد طماطم (مقطعة شرائح)
1 x حزمة بقدونس طازج (مفروم ناعم)
1 x حزمة كزبرة خضراء (مفروم ناعم)
1 x كوب ماء
1 x معلقة صغيرة ملح
1 x عدد بصل
1 x حزمة شبت (مفروم ناعم)
1 x معلقة صغيرة نعناع
½ x كيلو باذنجان


الخطوات

فى طاسة هنضيف الزيت ونقلب فيه البصل لحد ما يدبل وبعدين هنضيف عصير الطماطم والشبت والبقدونس والكزبرة.
هنسيب عصير الطماطم يغلى وبعدين هنضيف الأرز للخليط ونقلبه لمدة دقيقتين ويرفع من على النار.
هنفتح الباذنجان ونغسله من جوه كويس ونحشية بخليط الأرز بس مش للأخر علشان الأرز بينفش مع التسوية.
فى حلة هنرص شرائح الطماطم وهنحط فوقيها الباذنجان المحشى وهنضيف ملح وكوب ماء.
هنسيب الحلة تغلى على نار عالية وبعدين هنوطى النار ونسيبه يستوى حوالى 15 دقيقة.

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://kagroup61.forumarabia.com
 
محشي الباذنجان
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
potek.ka :: potek.KA5= منتديات الطبخ :: 4- الاطباق الرئيسيه-
انتقل الى:  

جميع المواضيع والمشاركات في المنتدى تمثل رأي صاحبها ولا تمت للاداره بصله