الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، اذا كانتهذه زيارتك الأولى للمنتدى ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيلبالضغط هناإذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيعوالإطلاع فتفضل بزيارة المواضيع التي ترغب.

بطاطس ودجيز

حفظ البيانات؟
الرئيسية
التسجيل
فقدت كلمةالمرور
البحث فى المنتدى



 

 بطاطس ودجيز

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ازهار التوت
مشرف قسم
مشرف قسم
ازهار التوت


السمعه : 10
الهوايه الهوايه :

الدوله : السعوديه
الدوله : ksa
عدد المساهمات : 70
نقاط : 9827
السٌّمعَة : 13
تاريخ التسجيل : 01/08/2015

بطاطس ودجيز Empty
مُساهمةموضوع: بطاطس ودجيز   بطاطس ودجيز Emptyالأربعاء فبراير 22, 2017 5:11 am

بطاطس ودجيز Wedges_1397362166

المقادير

4 x عدد فص ثوم (مبشور و مهروس بالسكين)
4 x عدد بطاطس (مقٌشرين)
3 x معلقة كبيرة زيت زيتون
1 x معلقة صغيرة ملح
½ x معلقة صغيرة زعتر مجفف
½ x معلقة صغيرة بردقوش (مجفف)
½ x معلقة صغيرة روزمارى (مطحون)

الخطوات

نترك الفرن يسخن على درجة حرارة 425
هنقطع كل حباية بطاطس الي نصين بالطول و هنقطع كل نص الي 4 أنصاص متساوية بالطول برضه
هنضيف البطاطس في وعاء فيه جميع المقادير و نقلب البطاطس فيها بالتساوي
هنفرش صينية بورق فويل و نحط عليها البطاطس و نتأكد ان احنا موزعينهم في مساحات متساوية كويس و ندخلها الفرن لمدة 35 دقيقة لحد ما تستوي و حروفها تنشف. كده تمام .. بالهنا و الشفا
ملاحظات

ممكن نزود ملح بعد ما نخرج البطاطس من الفرن..حسب الرغبة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بطاطس ودجيز
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كفتة بطاطس بالجمبرى
» شوربة بطاطس بالريكفورد
» بطاطس محشية بالجبن والسبانخ

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
potek.ka :: potek.KA5= منتديات الطبخ :: 3- المقبلات والسندوتشات-
انتقل الى:  

جميع المواضيع والمشاركات في المنتدى تمثل رأي صاحبها ولا تمت للاداره بصله