الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، اذا كانتهذه زيارتك الأولى للمنتدى ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيلبالضغط هناإذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيعوالإطلاع فتفضل بزيارة المواضيع التي ترغب.

بطاطس محشية بالجبن والسبانخ

حفظ البيانات؟
الرئيسية
التسجيل
فقدت كلمةالمرور
البحث فى المنتدى



 

 بطاطس محشية بالجبن والسبانخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ka-m
المديره العامه
المديره العامه
ka-m


المزاج المزاج : غير معرف
الدوله : غير معرف
عدد المساهمات : 240
نقاط : 9319
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 22/06/2016

بطاطس محشية بالجبن والسبانخ Empty
مُساهمةموضوع: بطاطس محشية بالجبن والسبانخ   بطاطس محشية بالجبن والسبانخ Emptyالسبت مارس 25, 2017 1:43 pm

بطاطس محشية بالجبن والسبانخ 1%20(5)_1403118138

لمقادير

320 x جرام سبانخ
3 x عدد بطاطس
2 x معلقة كبيرة جبنة موزريلا (مبشور)
2 x معلقة كبيرة زيت عباد شمس
1 x معلقة صغيرة كزبرة جافة مطحونة
1 x معلقة صغيرة زعتر
1 x معلقة صغيرة حزمة بقدونس
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
1 x كوب جبنة ريكوتا
1 x كوب جبنة بارميزان


الخطوات

هنسلق البطاطس ونقشرها و نقطها نصفين بالعرض وننزع منها القلب علشان نعرف نحشيها.
فى طاسة على النار هنضيف معلقتين زيت ونقلب فيهم السبانخ 3 دقائق علشان تبقى طرية وهنخلطها فى بولة مع الجبنة البارميزان والريكوتا والبهارات والخضرة.
هنحشى البطاطس بالخليط ونرصها فى صينية ونرش على الوجه الحبنة الموزريلا وتدخل الفرن على درجة حرارة 180 لمدة 12 دقيقة. وبكده تبقى جاهزة للتقديم.. بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بطاطس محشية بالجبن والسبانخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كنافة بالجبن!!!!!
» اسباجيتي بالجبن الرومي
» بطاطس ودجيز
» كفتة بطاطس بالجمبرى
» شوربة بطاطس بالريكفورد

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
potek.ka :: potek.KA5= منتديات الطبخ :: 3- المقبلات والسندوتشات-
انتقل الى:  

جميع المواضيع والمشاركات في المنتدى تمثل رأي صاحبها ولا تمت للاداره بصله