المقادير
3 x معلقة صغيرة نعناع مجفف
2 x معلقة كبيرة زبدة
2 x عدد صفار بيضة
1 x كوب جبنة فيتا
1 x رشة فلفل اسود مطحون
1 x عدد جلاش (عبوة)
1 x كوب لبن كامل الدسم
¼ x كوب جبنة رومي (مبشورة)
¼ x كوب سمن
الخطوات
يرتب نصف الجلاش فى صينية خبز مع دهن كل فرخ بالسمن
يخلط نوعا الجبن مع الزبد والنعناع و يفرد الخليط على الجلاش فى الصينية
نستمر فى ترتيب الافراخ المتبقية مع دهنها ايضا بالسمن
يقطع الجلاش الى الشكل المرغوب بسكين حاد.
يخلط الحليب مع صفار البيض والفلفل ويصب الخليط على الجلاش.
يخبز الجلاش فى الفرن على درجة حرارة 200 مئوية حتى يكتسب اللون البني الذهبى.