المقادير
3 x كوب حمص (مسلوق)
2 x عدد فص ثوم مهروس
2 x معلقة كبيرة فلفل حامي مطحون
1 x عدد قرن فلفل حامى (مقطع)
½ x معلقة صغيرة ملح
½ x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
0.33 x كوب عصير ليمون
¼ x كوب طحينة
الخطوات
هنضرب الثوم والحمص والطحينة فى الخلاط لحد ما الخليط يتجانس.
هنضيف الفلفل الحامى المطحون وقرن الفلفل ونضربهم مع الخليط فى الخلاط.
هنصب الخليط فى طبق التقديم وهنتبله بالملح والفلفل ونغطيه ويدخل الثلاجة ويقدم بارد.. بالهنا والشفا